Vi är tre passionerade skrivpedagoger som har startat ett samarbete för att verka för att stärka skrivpedagogen som profession. Vi vill berätta vad en skrivpedagog gör, vilken utbildning vi har och även var du som författare kan hitta en professionell skrivpedagog.

 

 

Anna-Carin Collin

Anna-Carin Collin

Skrivpedagog, samtalsterapeut och författare

AC är kort för Anna-Carin som dagligdags driver Kreagrafen där hon erbjuder samtalsterapi och utveckling för författare i form av kurser, handledning och lektörsutlåtande.

(Foto: NN)

Jeanette Niemi

Jeanette Niemi

Skrivpedagog, professionell coach och författare

Jeanette är webbentreprenör och digital nomad. Lever och arbetar där hon har lust med det hon älskar. Handleder författare genom webbkurser, coachning och på skrivresor runt om i världen. Driver företaget Kreationslotsen.

(Foto: Thomas Niemi)

 

Elisabet Norin

Elisabet Norin

Skrivpedagog, litteraturvetare och författare

Elisabet hittar du på Österlen. Hon är pedagog ut i fingerspetsarna, en hejare på distansutbildning och har stor litterär kunskap. Till vardags driver hon Think Tank och handleder författare i skrivandets tråckliga vägar. Hon har också utbildad en stor mängd författare genom folkhögskoleverksamhet och dessutom skrivarpedagoger på utbildningen vid Sörängens folkhögskola i Nässjö.

(Foto: NN)